Libraria ROXHA Logo Zi Vector

Rr. Tony Blair nr.87, Pejë 30000
Kosovë

Tel. Mob.: 044 22 11 66

Viber: +383 44 743 954

SHËRBIMI PËR KONSUMATORË:

Për sa kohë vjen porosia?

Brenda Kosovës: Porosia arrin tek ju brenda 1 – 3 ditë.

Mënyrat e pagesës:

Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë tuaj.

Kthimi i produktit:

Kthimet e produkteve bëhen brenda 24 orëve pas blerjes, vetëm në rastet kur produkti ka ndonjë defekt shtypi apo dëmtim të ngjashëm.
Në këtë rast, me po të njejtën vlerë (aq sa ka kushtuar produkti) apo mbi (duke e shtuar vlerën) ju duhet të zgjedhni për ndërrim një produkt tjetër.

Nëse jeni kreativ dhe ambicioz…

dhe dëshironi të filloni bashkëpunim me ne, atëherë ju lutemi na shkruani në:  librariaroxha@gmail.com